Patrice Van Heers HOME COLLECTION

Update naar laatste flash player, klik hier.

Get Adobe Player

Over ons

In het authentieke gedeelte van “Het Posthof" vindt u onze exclusieve interieur-winkel voor jong en oud. Wij voeren u mee naar een wereld van smaak, stijl, rust en sereniteit. Als geen ander geven wij u o.a. advies om uw droomhuis in te richten.

De merken van onze meubels en acces-soires zijn van hoge kwaliteit en perfect op elkaar afgestemd.

U kunt bij ons alles vinden voor aangenaam wonen en leven. Een stijlvol cadeau uitkiezen voor uw naasten zomaar of voor een bijzondere gelegenheid is hier een aange-name bezigheid


Meubels

Herkenbare originaliteit vindt u in onze prachtige merken zoals bijvoorbeeld:

“De Fancy Home Collection”, “Lode Mathijs” en “MSA Home Collection”.

Al onze schitterende meubelen zijn gemaakt van topmaterialen waardoor de authentieke uitstraling gegarandeerd is.

U kunt bij ons komen toveren met kleur en materialen met als eindresultaat een klassenvolle en tijdloze uitstraling waar u oneindig veel warmte en plezier aan zult beleven. Maak van uw “home” uw “castle” en proef onze unieke sfeer.


Decoratie & Geschenken

Onze accessoires kunnen het best beschreven worden als heuse schatten. Zij kunnen het leven aangenamer maken door hun uitstraling maar ook door hun gebruiksvriendelijkheid. Wij verkopen de mooiste producten van o.a. de merken “Shepherd” en Salt and Pepper.

We hebben meesterlijke decoratie in alle materialen waaronder hout, zilver, kristalen glas. Maar ook de plaids en quilts ontbreken niet in ons grote assortiment. Elk seizoen brengt zijn eigen sfeer mee en wij kunnen daar helemaal aan beantwoorden.

Contact

Posthofstraat 20
3300 Vissenaken
Tel.: 0497 08 09 43

Openingsuren:Webdesign door Prestige Media